Εκδρομές – private tours.
Σας μεταφέρουμε στα αξιοθέατα που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί σε όλη την Ελλάδα.

Μεταφορά από και προς Αεροδρόμια
Αν ταξιδεύετε αεροπορικά στην Ελλάδα αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τις μετακινήσεις σας με ταξί από ή προς το Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος), τον Άραξο και άλλα αεροδρόμια προσφέροντας τις πλέον κατάλληλες υπηρεσίες με ασφάλεια και συνέπεια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Χωρίς να υποστείτε την ταλαιπωρία κουβαλώντας βαλίτσες, περιμένοντας στην ουρά ή ψάχνοντας κάποιο τυχαίο ταξί στο δρόμο. Επιλέξετε τον οδηγό που θα σας μεταφέρει σε συνθήκες ιδανικές για την απόλαυση της διαδρομής χωρίς άγχος.

Μεταφορά από και προς Λιμάνια
Μπορούμε να σας παραλάβουμε ή να σας μεταφέρουμε σε οποιοδήποτε από τα κεντρικά λιμάνια τις Ελλάδας. Είτε επισκέπτεστε την Ελλάδα από την Πάτρα, είτε θέλετε να αποδράσετε στο Αιγαίο, από το Λιμάνι του Πειραιά, είτε επισκέπτεστε την περιοχή με το δικό σας σκάφος σε κάποια από τις κοντινές Μαρίνες (Τριζόνια, Πάτρα).

Καθημερινές κοντινές διαδρομές
Εάν θέλετε να ξεκουραστείτε χωρίς το άγχος της οδήγησης ή του parking, ή γιατί δεν έχετε αυτοκίνητοι στη διάθεσή σας, αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε στις μικρές καθημερινές σας αγορές από και προς το ξενοδοχείο, ή το χώρο διαμονή σας, προς κεντρικά σημεία (αγορά, τράπεζα, κτλ) ή ακόμα και σε μια πιο μακρινή παραλία ή σε ένα κοντινό χωριό για το φαγητό σας ή τη βόλτα σας. Αναλαμβάνουμε με ασφάλεια την μεταφορά μαθητών με προορισμό το σχολείο τους και την επιστροφή τους καθώς και μεταφορά Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.).

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για κάθε πληροφορία ή για να κλείσουμε απευθείας ραντεβού για την επόμενη διαδρομή σας. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και προσιτές τιμές για όλους.