Πώς μπορώ να κλείσω μια εκδρομή?
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email και να σας ενημερώσουμε για τις διαδρομές και τις τιμές μας

Τι αφορά η τιμή για την διαδρομή που ενδιαφέρομαι?
Οι διαδρομές και οι χρεώσει, αφορούν την προμίσθωση για τα δρομολόγια που ενδιαφέρεστε. Οι χρεώσεις έχουν υπολογιστεί με βάση τα χιλιόμετρα, το χρόνο, την αναμονή, τα καύσιμα, κ.α. Οι τιμές δεν περιλάμβάνουν είσοδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Σε περίπτωση διανυκτέρευσης θα πρέπει να υπολογίσετε και το κόστος διανυκτέρευσης του οδηγού.

Απο που μπορέιται να με παραλάβεται?
Η έδρα μας είναι εντός των ορίων του Δήμου Δωρίδος. Όλες μας οι διαδρομές έχουν είτε σημείο εκκίνησης είτε σημείο τερματισμού τη Δωρίδα. Μποροούμε να σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας ή από το σημείο άφιξής σας (Αεροδρόμιο, Λιμάνι) ή από κάποια κοντινή μαρίνα όπως αυτή των Τριζονίων

Αν είμαστε τρία άτομα θα πληρώσουμε έξτρα?
Οι χρεώσεις είναι ανά διαδρομή ανά αυτοκίνητο και όχι ανά άτομο και δεν θα υπάρχουν έξτρα χρεώσεις όπως διόδια ή καύσιμα.

Έχω πολλές βαλίτσες, θα πληρώσω έξτρα?
Δεν θα πληρώσετε έξτρα αρκεί βέβαια να χωρούν στο αυτοκίνητο. Ενημερώστε με για τις αποσκευές σας διότι αν είναι πολλές ίσως χρειαστείτε δύο αυτοκίνητα.

Θέλω να αλλάξω ημερομηνία της άφιξης και της ξενάγησής μου θα έχω έξτρα χρέωση?
Αν θέλετε να τροποποιήσετε το πρόγραμμά σας δεν υπάρχει πρόβλημα, και καμία χρέωση, αρκεί να μας ενημερώσετε εγκαίρως για τις νέες αλλαγές.

Στις τιμές περιλαμβάνεται και το φιλοδώρημα? Είναι υποχρεωτικό το φιλοδώρημα?
Όχι δεν συμπεριλαμβάνεται το φιλοδώρημα και το φιλοδώρημα δεν είναι υποχρεωτικό. Αν το σέρβις είναι ικανοποιητικό και θέλετε να δώσετε φιλοδώρημα θα δεχτούμε με χαρά.

Εργάζεστε κάθε μέρα? Τι γίνετε αν δεν μπορείτε να εργαστείτε την ημέρα που σας χρειάζομαι?
Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, 365μέρες το χρόνο.

Σκεφτόμαστε να βγούμε για φαγητό σε κάποιο καλό εστιατόριο. Έχετε κάτι να μας προτείνετε?
Αν χρειάζεστε την συμβολή και την συμβουλή μας για τις κρατήσεις σας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, εισιτήρια κ.ά. θα σάς παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια.